Ήταν το 1968 όταν ο νέος τότε καθηγητής, κ. Λάμπρος Πασιαλής, επιστρέφοντας από τις σπουδές του στη Γερμανία, δημιούργησε με αγάπη και μεράκι το "Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών" στο Παγκράτι. Για την εποχή εκείνη ήταν μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία. Την προσπάθεια του αυτή στέγασε στο παλιό κτίριο της οδού Δαμάρεως 85 & Αλκέτου επί 27 χρόνια με τεράστια επιτυχία. Σαν πρωτοπόρος στην ιδιωτική εκπαίδευση δημιούργησε ένα όνομα και μια φήμη που ταξίδεψε πολύ πέρα από τα σύνορα του Παγκρατίου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα παιδιά και τα εγγόνια των τότε μαθητών του είναι οι σημερινοί μαθητές του σχολείου μας.

Σήμερα βέβαια, μπορεί το "Φροντιστήριο" να έγινε "Κέντρο", η διεύθυνση από Δαμάρεως 85 κ΄Αλκέτου να έγινε Δαμάρεως & Πύρρου 17 και η διεύθυνση σπουδών να πέρασε στα χέρια της κόρης του Αικατερίνης Πασιαλή, όμως αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε είναι η ποιότητα σπουδών, η φροντίδα των μαθητών και ο δρόμος για την επιτυχία.

Πάντα καινοτόμοι και σύγχρονοι, χρησιμοποιούμε μοντέρνα μέσα διδασκαλίας όπως interactive whiteboards, χρήση tablets και δωρεάν χρήση του computer room όπου οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν αγγλικά με τρόπο αποτελεσματικό και ευχάριστο. Το έμπειρο προσωπικό μας, δίνει στο μαθητή όλα εκείνα τα εφόδια που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή και στην επαγγελματική καταξίωση.

---

Φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια προσφοράς μας στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαμε πρωτοπόροι στις μεθόδους διδασκαλίας και στις επιτυχίες των μαθητών μας. Με σταθερό στόχο, λοιπόν, να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των επιτυχιών του Κέντρου μας, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων λειτουργίας μας, εγκαινιάζουμε μια σπουδαία συνεργασία με το S.T.EM. EDUCATION ! . Με τη συνεργασία αυτή προσφέρουμε μαθήματα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. Επίσης, από τη νέα σχολική χρονιά στο Κέντρο μας θα παραδίδονται μαθήματα κινεζικής γλώσσας. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, με την κινεζική γλώσσα ως εφόδιο σήμερα, αλλά προπαντός στο μέλλον, νέοι ορίζοντες διανοίγονται στα παιδιά μας.

Γιατί σ’ εμάς, κάθε παιδί είναι μοναδικό!

Επιστροφή στην Αρχική μας Σελίδα!